№1113 від 06.04.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Яйця, зварені круто – 6 шт; цибуля – 1 велика або навіть 2 шт; куряча шкіра – з двох стегенець; сіль, перець, цукор; зелена цибуля – невеликий пучок.
Покласти шкірку на холодну сковороду, зробити середній вогонь і смажити, поки з неї не витопиться жир, а сама шкірочка не стане сухою і золотистою. Вийняти шкварки зі сковороди, посолити. На жиру, що вийшов, посмажити цибулю до золотистого кольору. Якщо жиру буде мало, додати олію. Цибулю при смаженні посолити і додати ½ ч.л цукру. Дати цибулі охолонути.
Нарізати яйця кубиками, зелену цибулю кільцями.
Змішати яйця зі смаженою цибулею. Посолити, поперчити. Додати зелену цибулю і все перемішати. Зверху прикрасити шкварками.
06.04.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2023p. На головну сторінку |