Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1114 від 13.04.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадний пиріг з сирними кульками

Шоколадний пиріг з сирними кульками

Тісто: 160 г борошна, 20 г какао, 80 г масла, 100 мл молока, 3 яйця, 5 г розпушувача, 100 г цукру. Начинка: 200 г сиру кисломолочного, 50 г пудри, 1 яйце, 40 г кокосової стружки.

Все змішали, зробили кульки, поставили в морозилку і відразу до тіста. Яйця збити з цукром до пишної маси, додати розтоплене масло і молоко, розмішати. Просіяти борошно з какао та розпушувачем, розмішати. У форму викладаємо підморожені кульки, виливаємо тісто і випікаємо близько 50 хвилин при 170°С. Зверху можна присипати пудрою, можна полити помадкою: в каструльці довести до кипіння 50 г сметани, 10 г какао, 50 г цукру.
13.04.2023



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2023p. 
На головну сторінку