Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1115 від 20.04.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Сирна паска «Снікерс»

Сирна паска «Снікерс»

450 г сиру 9 %; 80 г вершкового масла (кімнатної температури); 100 мл вершків 33 %; 100 г яєць; 80 г цукру; 40 г очищеного, смаженого, соленого арахісу; 70 г темного шоколаду; 30 г вершків 33 %; 120 г карамелі; 50 г арахісової пасти (опціонально).

Карамель:

75 г цукру;

50 г глюкозного сиропу;

15 г вершкового масла;

100 г вершків;

10 г темного шоколаду;

1,5 г солі.

Із цукру та сиропу глюкози зварити суху карамель до золотистого кольору. Додати вершкове масло, добре перемішати, потім додати вершки частинами, перемішати ретельно. В кінці додати шоколад і сіль. Охолодити.

Яйця збити з цукром, влити гарячі вершки(100 мл), швидко перемішуючи. Поставити на маленький вогонь і при постійному помішуванні довести до загусання. Охолодити.

За допомогою блендера пробити сир з маслом до однорідності, додати заварний крем і знову пробити.

Карамель змішати з арахісом.

Гарячі вершки (30 г) змішати з шоколадом до однорідності.

В сирну масу ввести карамель з арахісом, шоколадну масу, арахісову пасту. Провернути лопаткою кілька разів, щоб залишилися гарні розводи.

Застелити форму (пасочницю) вологою марлею в два шари, поставити форму на тарілку з рівним дном, викласти масу, розрівняти. Закрити дно краями марлі і покласти зверху вантаж, прибрати в холодильник на 10-12 годин для стабілізації (щоб вийшла зайва рідина).

Готову паску полити карамеллю і присипати горішками.

20.04.2023



Рівне-Ракурс №10 від 20.04.2023p. 
На головну сторінку