№1116 від 28.04.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 форми по 300 г: 12 г свіжих дріжджів; 200 мл молока; 200 г цукру; 8 г ванільного цукру; 2 яйця; 120 мл олії; 100 мл вершків жирністю 33-35 %; дрібка солі; 550 г пшеничного борошна; 50 г какао-порошку; 150 г сухофруктів.
Цукор розтерти із дріжджами та молоком, додати яйця з ванільним цукром, збити так, щоб цукор розтав. Додати олію, вершки, все збити до змішування. Змішати вінчиком борошно, сіль, какао-порошок, суху суміш з’єднати з рідкою до повного об’єднання.
Додати в тісто сухофрукти, вимісити, покласти в миску, змащену олією, накрити плівкою і залишити до збільшення маси в 2 рази.
Тісто обм’яти ще раз, щоб вигнати зайві бульбашки повітря, розкласти в паперові форми та залишити на 1 годину на вистоювання.
Паски випікати в розігрітій до 180 °С духовці хвилин 30-40, перевіряючи готовність дерев’яною шпажкою.
Охолоджені паски начиняємо кремом, ганашем, праліне, а тоді покриваємо глазур’ю і декоруємо на свій смак.
28.04.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2023p. На головну сторінку |