№1117 від 03.05.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
250 г вершкового масла кімнатної температури; 215 г коричневого цукру; 10 мл екстракту ванілі; 2 великих яйця; 450 г борошна; 6 г соди харчової; 2,5 г розпушувача; 5 г морської солі; 200 г подрібненого шоколаду або крапель.
Використовуйте багато шоколадних крапель. Ідея в тому, щоб, принаймні, було дві шоко-краплі в кожному укусі печива.
Тісто для печива не повинно бути сухим або розсипчастим, але й липким теж не повинно бути.
Тісто відкласти хоча б на годину у холодильник. Краще на години три-чотири або на ніч.
Викласти на пергамент ложкою або сформувати руками кульки та відпекти до м’якого стану.
03.05.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2023p. На головну сторінку |