Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1118 від 11.05.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Японський тостовий хліб «Шокупан»

Японський тостовий хліб «Шокупан»

Заварка: 135 г води; 35 г рисового борошна. Змішати та нагріти до 65-70°С. Швидко охолодити до кімнатної температури, залишити на кілька годин.

Тісто:

625 г пшеничного борошна;

170 г всієї заварки;

100 г яєць;

100 г цукру;

70 г молока 3,2-3,5 %;

70 г вершків 33 %;

60 г вершкового масла;

20 г свіжих дріжджів;

10 г солі.

Змішати все, крім масла, вимісити до гладкості. Внести масло частинами, вимішуючи до еластичності. При необхідності додати ще молока, щоб консистенція тіста була як на батон.

Перекласти в контейнер, накрити та залишити на 1,5-2 години до збільшення у 2-2,5 рази.

Розділити на 4 частини, переформувати в овали, накрити та залишити на 15-20 хвилин. Розкачати в довгу смужку завширшки, як форма, і згорнути рулетом. Вкласти у форми, накрити та залишити на 30-40 хвилин до збільшення в 1,5-2 рази.

Змастити яйцем. Випікати при 175 °С ~ 35 хвилин без пари в режимі конвекції.

11.05.2023



Рівне-Ракурс №10 від 11.05.2023p. 
На головну сторінку