№1118 від 11.05.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Заварка: 135 г води; 35 г рисового борошна. Змішати та нагріти до 65-70°С. Швидко охолодити до кімнатної температури, залишити на кілька годин.
625 г пшеничного борошна;
170 г всієї заварки;
100 г яєць;
100 г цукру;
70 г молока 3,2-3,5 %;
70 г вершків 33 %;
60 г вершкового масла;
20 г свіжих дріжджів;
10 г солі.
Змішати все, крім масла, вимісити до гладкості. Внести масло частинами, вимішуючи до еластичності. При необхідності додати ще молока, щоб консистенція тіста була як на батон.
Перекласти в контейнер, накрити та залишити на 1,5-2 години до збільшення у 2-2,5 рази.
Розділити на 4 частини, переформувати в овали, накрити та залишити на 15-20 хвилин. Розкачати в довгу смужку завширшки, як форма, і згорнути рулетом. Вкласти у форми, накрити та залишити на 30-40 хвилин до збільшення в 1,5-2 рази.
Змастити яйцем. Випікати при 175 °С ~ 35 хвилин без пари в режимі конвекції.
11.05.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.05.2023p. На головну сторінку |