№1121 від 02.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
100 г солоного, смаженого арахісу (беремо найсмачніший, який можна знайти); 120 г насіння соняшника; 75 г молочного шоколаду; 8 г олії.
Арахіс з насінням подрібнити в блендері в крихту, шоколад розтопити, додати олію. Додати шоколад у горіхову суміш і перемішати, утрамбувати формочками для цукерок і прибрати в холодильник до застигання. За рахунок шоколаду маса дуже добре затвердіє. В принципі, халва вже дуже смачна і її можна залишити і так. А можна розтопити та темперувати будь-який ваш улюблений шоколад і покрити їм халву.
02.06.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.06.2023p. На головну сторінку |