№1121 від 02.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Кожна господиня має свої кулінарні секрети. З їхньою допомогою вона може приготувати свою коронну страву, якій просто немає рівних. Чи знаєте ви лайфхаки, пов’язані з приготуванням голубців?
Дізнавшись, як спростити процес їхнього приготування, голубці часто будуть на вашому столі. Сьогодні хочемо поділитися з вами секретами, тому що вони виручать багатьох домогосподарок.
Почнемо з того, що для голубців потрібно вибирати середню капусту плескатої форми. Лише в цьому випадку ви зможете її легко розібрати. Розмір листя дозволить без проблем скручувати рулетики та вирішувати самостійно, з цілого листа робити голубець чи розрізати його навпіл.
Верхні листи слід зняти. Вони не підходять для приготування. Якщо вони цілі та непошкоджені, можете застелити ними дно каструлі, щоб страва не підгорала.
А тепер йдемо двома шляхами.
Перший:
Зрізаємо максимально качан і кладемо овоч у мікрохвильову піч. Потужність має бути виставлена на максимум. Кількість часу необхідно регулювати, оскільки все залежить від розміру капусти. Наприклад, 1 кг капусти рекомендується тримати в мікрохвильовій печі 5 хвилин.
Коли ви дістанете її, занурте у холодну воду. Готово! Листя будуть акуратно зніматися без зайвого клопоту.
Другий:
Беремо качан капусти, загортаємо його в плівку і прибираємо в морозилку на три дні.
Далі качан капусти розморожується в чашці протягом ночі. Після цього листя капусти стає м’яким і піддатливим.
02.06.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.06.2023p. На головну сторінку |