№1124 від 21.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: кабачки молоді – 1000 г; цибуля ріпчаста – 260 г (2 шт.); морква – 100 г (1 шт.); масло вершкове – 15 г; олія – 30 г; сир плавлений – 100 г; петрушка свіжа – 30 г; каррі – 1/2 ч. ложки; сіль – 1/4 ч. ложки; перець чорний мелений – 1/4 ч. ложки; вода – 1 л.
Цибулю очищаємо, нарізаємо чвертькільцями. Моркву натираємо на великій тертці. У сковороді на середньому вогні розігріваємо вершкове масло та олію. Викладаємо в сковороду цибулю та моркву, смажимо, помішуючи, до золотистого кольору, приблизно 8-10 хвилин. Обсмажені овочі перекладаємо в каструлю, варимо ще 5 хвилин. Плавлений сир натираємо на великій тертці. Викладаємо сир у каструлю з овочами. Варимо помішуючи до розчинення сиру приблизно 7 хвилин.
Погружним блендером пробиваємо суп. Якщо на ваш смак суп вийшов густуватим, його можна розбавити вершками 10 % і знову довести до кипіння. У суп-пюре додаємо каррі та мелений перець, досолюємо за смаком.
21.06.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2023p. На головну сторінку |