№1124 від 21.06.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Пиво досить рідко використовується в кулінарії через його своєрідний присмак. Однак цей напій може бути вельми корисним під час роботи з м’ясом.
Пиво ж здатне надати незвичайний і приємний відтінок смаку шашлику. При цьому смак страви відрізнятиметься залежно від якості та сорту напою.
Під час виготовлення шашлику з м’яса птиці варто вибирати світлі сорти пива. До інших видів м’яса варто брати темне пиво.
Смачний шашлик потребує невеликої кількості напою. На 1 кг м’яса достатньо 1 склянки пива. Крім того, маринад має містити цибулю, спеції та 1 столову ложку олії. Настоювати м’ясо в маринаді рекомендується не менше 3-4 годин.
21.06.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2023p. На головну сторінку |