№1126 від 06.07.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
200 г віджатого від зайвої рідини кабачка; 1 яйце; 100 г не вологого сиру; 50 г натертого твердого сиру; 65 г борошна; 1/3 ч.л розпушувача; 1 зубчик часнику; сіль, перець за смаком; свіжий кріп 2-3 гілочки.
Присолити та залишити на 10-15 хв – виділиться рідина, її потрібно добре віджати. Кисмолочний сир пробити разом із яйцем до однорідної маси. Змішати її з кабачками, додати натертий сир, дрібно нарізаний кріп, борошно. Все перемішати до однорідності. Присолити за смаком і додати часник.
Випікати в добре розігрітій вафельниці, змащеній олією.
Подавати зі сметаною та свіжою зеленню.
06.07.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2023p. На головну сторінку |