№1126 від 06.07.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Ріпчаста цибуля є обов’язковим інгредієнтом для багатьох страв. Так, наприклад, її використовують для приготування салату.
Щоб цибуля втратила свою гіркоту, її потрібно попередньо обробити. Всі ми куштували смажену цибулю. Вона зовсім не гірка, можна сказати навіть трохи солодка. Отже, прибрати гіркоту з цибулі можна за допомогою термічної обробки. Не бійтеся, смажити цибулю вам не доведеться, адже нам вона потрібна у свіжому вигляді. Ми зробимо інакше.
Що і як робити?
Рецепт, а точніше сказати спосіб, тут дуже простий. Наріжте цибулю як завжди і обдайте її окропом. Цього буде цілком достатньо, щоб цибуля перестала гірчити.
Тепер її можна сміливо додавати до салату або використовувати для подачі оселедця на стіл. Страва буде без гіркоти, і ви зможете насолодитися її природним смаком.
06.07.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2023p. На головну сторінку |