№1127 від 13.07.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Секрет смачного та ароматного напою
Секрет такого способу приготування кави на власній кухні в тому, що при нижчій температурі частинки зерен краще розподіляються під час помелу. Що нижча температура зерен, то однорідніше і дрібніше їх можна перемолоти. У результаті напій має насичений і вишуканий смак.
До того ж, дрібно змелені й охолоджені зерна дають змогу зварити більше кави з тієї самої кількості сировини, зазначають деякі любителі цього напою.
Як правильно зберігати зерна кави в холодильнику? Просто помістіть кавові зерна в герметичний контейнер. Потім приготуйте каву так, як зазвичай це робите.
13.07.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. На головну сторінку |