№1135 від 08.09.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для пломбіру: 380 г молока; 460 г вершків 33%; 160 г цукру; 10 г крохмалю. Глазур: 200 г какао-масла; 130 г шоколаду; 30 г хрустких вафель – роялтин (можна взяти готові вафельні листи, у мене були горіхи, десь грам 50).
Готове м’яке морозиво розкладіть у формочки, вставте палички і відправте в морозилку на заморозку.
Приготуйте глазур. Якщо у вас вафельні листи, то подрібніть їх у велику крихту. Какао-масло розтопіть, додайте шоколад і добре перемішайте. Глазур повинна бути гладкою, однорідною і блискучою. У глазур додайте вафельну крихту, перемішайте.
Морозиво вийміть з форм. Занурюйте ескімо в глазур. Глазур на холодному швидко застигає і набуде матового відтінку. Зберігати в морозилці, загорнутим у фольгу або плівку до 2 місяців.
08.09.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2023p. На головну сторінку |