№1135 від 08.09.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Про те, що після приготування супу слід виловлювати з каструлі лавровий лист, знають усі. Однак деякі види перших страв «не дружать» із цією спецією взагалі. Уникайте їх поєднання при приготуванні.
Професійні кухарі впевнені: зрозуміти, що курячий бульйон був зварений із лавровим листком, можна буквально по першій ложці супу. У такому разі смак бульйону виходить більш «порожнім». Курка – дуже ніжне м’ясо, і лавровий лист здатний практично повністю заглушити його смакові особливості.
Ідеальний ресторанний рецепт курячого бульйону виключає використання цієї пряності. Краще після того, як м’ясо закипить, покласти в каструлю морквину та одну не очищену, але добре промиту цибулину. Коренеплоди додадуть інтенсивності кольору бульйону і підкреслять ніжний смак птаха.
08.09.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2023p. На головну сторінку |