№1136 від 18.09.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
150 г борошна пшеничного; 100 г борошна житнього; 120 г окропу; 50 г олії; дрібка солі.
Начинка:
300г сиру кисломолочного (5% чи 9%);
1 яйце;
вершки або сметана - 50 г;
сіль, спеції;
помідори;
50г твердого сиру;
1 жовток.
Все з’єднати, розмішати виделкою до однорідності. Викласти на галету. Зверху помідори звичайні, якщо є, то доречними будуть і в’ялені. Підігнути краї галети, змастити жовтком та присипати тертим сиром.
Випікати при 180°С до золотистого кольору.
18.09.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 18.09.2023p. На головну сторінку |