Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1137 від 21.09.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Закуска із маринованого перцю

Закуска із маринованого перцю

Перець болгарський червоний – 4 шт; олія – 2 ст.л.; оцет яблучний 6 % – 2 ст.л.; мед – 1 ст.л.; кінза (або петрушка) – 15 г; часник – 2 зубці; сіль – за смаком; перець чорний мелений – за смаком; для подачі – фета, горіхи (або насіння гарбуза, льону, коноплі), оливки або каперси.

Перці цілими покласти на деко, запекти в духовці при 250°С 30 хвилин. Гарячі перці покласти в пакет на 15 хвилин, для того, щоб легко було очистити від шкірки.

Перці очистити від шкірки, нарізати шматочками, додати до них зелень, натертий часник, сіль, мед, перець, олію, оцет – перемішати. Покласти в контейнер, закрити кришкою, прибрати мінімум на 2 години в холодильник, можна на ніч.

Для подачі викласти на блюдо, присипати зверху фетою, горіхами, каперсами, зеленню.

21.09.2023



Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2023p. 
На головну сторінку