№1137 від 21.09.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Перець болгарський червоний – 4 шт; олія – 2 ст.л.; оцет яблучний 6 % – 2 ст.л.; мед – 1 ст.л.; кінза (або петрушка) – 15 г; часник – 2 зубці; сіль – за смаком; перець чорний мелений – за смаком; для подачі – фета, горіхи (або насіння гарбуза, льону, коноплі), оливки або каперси.
Перці очистити від шкірки, нарізати шматочками, додати до них зелень, натертий часник, сіль, мед, перець, олію, оцет – перемішати. Покласти в контейнер, закрити кришкою, прибрати мінімум на 2 години в холодильник, можна на ніч.
Для подачі викласти на блюдо, присипати зверху фетою, горіхами, каперсами, зеленню.
21.09.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.09.2023p. На головну сторінку |