№299 від 05.07.2007p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Покуштуй!
Як завжди, воно тягне за собою спеку, гарний настрій, а також огиду до робочих буднів, де їси “всухом’ятку”, консерви тощо. Так хочеться чогось особливого. А не те морозиво, що приїлося... Навколо стільки смачного! Побалуйте себе солоденьким із доступних продуктів і отримайте справжню насолоду. Отож, представляємо вам ... [аксессуары]
Інгредієнти: 750 г вишень, 150 мл червоного вина, 1 паличка кориці, 1 пакетик ванільного цукру, 1 ст. ложка крохмалю, 1/4 плитки гіркого шоколаду, 150 мл свіжих вершків, 2 ст. ложки цукру,
1 печиво.
Вишні помити і вийняти з них кісточки. Закип’ятити червоне вино з корицею та ванільним цукром, покласти туди вишні, і, закривши кришкою, настоювати протягом 3 хв. Крохмаль розвести у невеликій кількості холодної води, додати до вина з вишнями і довести до кипіння. Охолодити. Розтопити шоколад, вилити його на пергаментний папір, і, охолодивши, гострим ножем настругати шоколадну стружку. Вершки збити в густу піну. Печиво покришити. Вишні викласти у вазу, вилити на них вершки, зверху посипати нарізаним печивом та шоколадною стружкою.
05.07.2007 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2007p. На головну сторінку |