Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №299 від 05.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З витоків народних

Літо без фесту - що криниця без води!

Фестиваль “Підкамінь-2007” - свято твоєї землі

Нарешті на Львівщині буде свій власний етнофестиваль, та ще й у такому фантастично красивому, та сповитому легендами місці України, як селище Підкамінь Бродівського району. Площею для триденного (20-22 липня) музичного та мистецького дійства буде чарівне урочище поруч із пам’яткою природи - Каменем та пам’яткою архітектури ХУІІ-ХІХ століть - Підкамінським монастирем. [ангар]

А щодо наповнення розвагами, то всі необхідні складники справжнього фестивального відпочинку забезпечені: виступи найкращих фолкових гуртів у мальовничому закутку України із старовинними могилами та мурами, майстер-класи та виставки традиційних ремесел, виступи понад 30 творчих народних колективів Львівщини, Тернопільщини, Волині та Рівненщини, дегустація місцевих страв, лицарські бої, вистави, інсталяції тощо.

Розповісти про рівень фестивалю “Підкамінь-2007” може навіть тільки перелік “зіркових” колективів, що виступатимуть тут: “Свята Ватра”, “ТІК”, “Бумбокс”, Гурт мандрівних дяків “Вертеп”, “Кому Вниз”, “Гуцул Каліпсо”, “Дримба да Дзиґа”, “Бурдон”, “Ломага Бенд”, “Оркестр VIТО”... і це ще не все!

На фестиваль очікується прибуття більше 10 тисяч гостей, для яких уже створено необхідні умови для приїзду та проживання. За бажанням поселитися можна буде у приватному секторі або у безкоштовному наметовому містечку. Стосовно харчування: на фестивалі буде можливість придбати найрізноманітнішу їжу у більш ніж 30 торгових наметах або домовитися з мешканцями селища.

Отже, з проживанням та харчуванням проблем нема, а літо без фесту - що криниця без води!

05.07.2007Анастасія СОЛОВЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2007p. 
На головну сторінку