№1140 від 12.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
250 г свинного фаршу; 250 г курячого фаршу; 1 яйце; сіль, перець за смаком; сухарі панірувальн
цибуля - 1 шт.
Все з’єднати, перемішати і добре відбити, щоб утворилася щільна маса. Залишити на 20хв.
Начинка:
4 яйця;
200 г твердого сиру;
100 г майонезу.
Все з’єднали, перемішали виделкою, вилили на деко з пергаментом і в духовку на 10хв. при температурі 250 °С.
На новому листі пергаменту розрівняти м’ясну масу так, щоб яєчна начинка повністю туда входила, щільно загорнути рулетом, пергамент не знімаємо. Випікаємо одну годину при 180°С. Подавати краще після невеликого відпочинку, хвилин 20, щоб рулет стабілізувався.
12.10.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2023p. На головну сторінку |