№1141 від 19.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Опара: 250 г борошна; 100 г води; 75 г молока; 7 г свіжих дріжджів. Бродіння опари 1,5 години
вся опара
250 г борошна;
10 г масла;
10 г олії;
15 г яйця;
7 г солі;
100 г твердого сиру (потерти на велику тертку або порізати кубиками);
125 г води.
Замісити м’яке, середньої консистенції тісто, що відлипає від рук. Даємо підійти тісту 2 години, через годину зробити одну обминку (або складання), я люблю робити дві, через 30 хвилин кожна. Готове тісто розділити на порції (я ділила на 8 частин по 110г), підкатати в кулі, дати попереднє вистоювання 15 хв.
Потім сформувати батончики із загостреними кінцями та відправити на остаточне вистоювання на 45-60хвилин. Перед випічкою зробити на кожному по 4 косих надрізи.
Випікати при 220°С 20-25 хвилин.
19.10.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2023p. На головну сторінку |