№1142 від 26.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 12 порцій: 1 кг картоплі тонко нарізаної на терці; 1/3 ст. оливкової олії; 1 ч.л. солі; 1 ст.л. часнику сушеного пластівцями; 1 ст.л. чебрецю; 100-150 г твердого сиру.
Добре перемішати олію з прянощами і спеціями, додати порізану тоненько картоплю, перемішати так, щоб кожна картоплина була вкрита олією. Викладаємо картоплю в форми для кексу так – кілька пелюсток картоплі, трохи тертого сиру, знову картопля-сир, зверху має бути картопля.
Випікати близько години до золотистого кольору. Подаємо відразу як гарнір, або просто із соусом, дуже смачно із дзадзикі.
26.10.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2023p. На головну сторінку |