№1142 від 26.10.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Деякі господині варять рис у звичайній воді, не замислюючись про те, що якість гарніру можна поліпшити за допомогою простих дій.
Що можна додати під час варіння рису?
Сік лимона
Усього однієї ложки соку цитрусового фрукта буде достатньо для досягнення потрібного ефекту. Як виявилося, ця хитрість допоможе зберегти крупі форму.
У результаті ви отримаєте не розвалений гарнір, а ідеальний розсипчастий і смачний рис.
Шафран
Ця спеція ідеально підходить до будь-яких страв із рису, тому її часто використовують під час приготування плову. Використання шафрану допоможе замість звичайного гарніру приготувати розкішну страву зі східними нотками.
Жасминовий чай
Якщо у вас у сім’ї є гурмани або ви самі любите балувати себе якісною і незвичайною їжею, то саме час для кулінарних експериментів.
Всього один пакетик хорошого жасминового чаю допоможе поліпшити смак і текстуру гарніру з рису. Жасминовий напій можна замінити на класичний зелений чай. Ефект теж буде вельми цікавим.
26.10.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2023p. На головну сторінку |