Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1142 від 26.10.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Техніка обсмажування буряка для борщу, щоб він не втратив смаку і кольору

Техніка обсмажування буряка для борщу, щоб він не втратив смаку і кольору

Далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що вміє готувати смачний і красивий борщ. У більшості кулінарів суп виходить блідо-рожевим. А класичний варіант повинен мати яскраво-червоний колір, і ніяк інакше.

Як цього домогтися? Секрет простий. Потрібно правильно вибрати й обсмажити буряк.

По-перше, варто знати, що для борщу краще брати дрібні коренеплоди. Оскільки вони мають більш виражений смак і яскраве забарвлення.

По-друге, буряк у жодному разі не можна томити в олії. Замість цього його потрібно змішати з помідорами і томатною пастою, накрити кришкою і тримати кілька хвилин на середньому вогні.

І нарешті, не буде зайвим додати в бурякову масу кілька крапель лимонного соку. Кислий продукт допоможе закріпити колір і додасть страві неповторного смаку. Вийде не гірше, ніж у дорогому ресторані.

26.10.2023



Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2023p. 
На головну сторінку