Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1142 від 26.10.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Українська команда» підсилює фронт

«Українська команда» підсилює фронт

Днями волонтери «Української команди» передали на фронт нашим захисникам чергову партію допомоги. Вони проїхали дві сотні кілометрів прифронтової зони і передали у військові частини сотні дронів та тепловізорів.

Одним з підрозділів, який отримав такі потрібні сьогодні на фронті дрони-камікадзе, став спецпідрозділ Національної гвардії України «Омега».

«Бійці загону «Омега» завжди там, де найважче. Сьогодні вони дають гідну відсіч ворогу на Куп’янському напрямку. І, як завжди, налаштовані на перемогу. Впевнені, що ці дрони-камікадзе посилять бойові спроможності наших героїв. Допоможуть їм швидше звільняти нашу землю від окупантів та перетворювати ворожу техніку на металобрухт», – сказав на церемонії передачі дронів керівник штабу волонтерів «Українська команда» Артур Палатний.

Загін спецпризначення «Омега» брав участь в боях за Київ та за Харків, стримував просування ворога під Сєвєродонецьком та Лисичанськом, а також у Донецькій області, зазначили у волонтерському штабі.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала партію дронів-камікадзе підлеглим Буданова – розвідникам ГУР. «Українська команда» продовжує свою роботу з підтримки наших захисників.

26.10.2023За повідомленням пресслужби КМДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.10.2023p. 
На головну сторінку