№1146 від 24.11.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Сучасні господині звикли готувати в посуді з тефлоновим покриттям. Але залишаються й ті, хто вважає за краще все робити по-старому, використовуючи чавунні сковорідки. І сенс у цьому справді є, адже такі вироби нерідко дійсно якісні. Але від того забруднюються не менше.
Далі потрібно видалити майже всю сіль, але залишити пару-трійку ложок. Поки посудина зберігає тепло, вона протирається сухою губкою з використанням залишків засобу. Потім сковорода обполіскується теплою водою, просушується і змащується олією.
24.11.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2023p. На головну сторінку |