№1148 від 07.12.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
600 г сухого печива «Марія»; 1 ст. л. горіхів; 1 ст. л. цукру; 1 ст. л. молока; 200 г масла; 2 ст.л. какао.
Молоко з цукром довести до кипіння. Трохи охолодити. В крихти додати какао, тепле молоко, перемішати. Масло кімнатної температури порізати кубиками, додати в шоколадну суміш, ретельно вимішати.
Розкладаємо плівку на столі, викладаємо частину солодкої маси, формуємо ковбаску. Кладемо в холодильник на 3-4 години, краще на ніч, ковбаски набудуть щільної консистенції і будуть прекрасно нарізатися.
07.12.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2023p. На головну сторінку |