Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1149 від 15.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Горіхові трубочки

Горіхові трубочки

борошно - 300 г; вершкове масло – 100 г; сметана - 250 г; сіль - дрібка; розпушувач - 1/3 ч.л.; ванільний цукор - 1 ч.л.; цукрова пудра - 40 г; Начинка: волоські горіхи-400 г; мед-4 ст.л.

На кожні 100 г горіхів знадобиться 1 ст.л. з гіркою меду. Замість меду можна додати цукор. За бажанням, до начинки можна додати корицю чи спеції для печива. Масло і сметана холодні. Масло перетираємо з боршном, розпушувачем та сіллю, додаємо сметану з пудрою та ванільним цукром. Замішуємо тісто і залишаємо в холодильнику на 1 годину. Далі поділимо тісто на 5 частин. Розкачуємо кожен колобок якомога тонше, тоді тісто буде хрусткішим. Викладаємо начинку, формуємо трубочки. Для гарнішого кольору наше печиво можна змазати яєчним жовтком, тоді буде красивий глянець.

Випікати в розігрітій до 180°С духовці 20-25 хв. до золотистого кольору. Готове печиво присипаємо цукровю пудрою.

15.12.2023



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2023p. 
На головну сторінку