Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1150 від 21.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Для військових, які проходять реабілітацію у рівненському госпіталі, придбали підйомник

Для військових, які проходять реабілітацію у рівненському госпіталі, придбали підйомник

Запустили в експлуатацію сучасний пасажирський підйомник, який дозволить оперативно транспортувати пацієнтів госпіталю до операційної кімнати чи на перев’язку.

Надзвичайно приємно, що втілити цей дуже потрібний проєкт вдалося повністю за благодійні кошти. Загальна вартість складає більше мільйона гривень.

– Хочу подякувати всім, хто допоміг мені і всій команді Благодійної організації «Фонд Віктора Шакирзяна» у цій надзвичайно важливій справі. Такий ліфт спрощуватиме транспортування військових, які зараз проходять лікування та реабілітацію після поранень, – говорить секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. – Приміщення цього медзакладу були спроєктовані й збудовані свого часу так, що наявність ліфта тут передбачена не була, тож переміщення пацієнтів на операцію, перев’язку, діагностичні процедури – персоналу було здійснювати дуже складно. Тепер наші військові медики зможуть надавати всю необхідну допомогу пораненим більш оперативно і якісно.

Окрім цього, в черговий раз була передана гуманітарна допомога військовому госпіталю у вигляді медикаментів, перев’язувального матеріалу та іншого медичного приладдя та інструментарію.

21.12.2023



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2023p. 
На головну сторінку