Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1150 від 22.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#скляний посуд купити

Скляний посуд: усі його особливості та переваги

Скляний посуд: усі його особливості та переваги

Скло – один з найпоширеніших матеріалів, з яких виготовляють столовий посуд. Незважаючи на те, що такі вироби можуть коштувати дорожче у порівнянні з керамічними аналогами, велика кількість людей обирають саме його не лише для щоденного використання, але й для сервірування святкового столу.

Перш за все це пов'язано з великим вибором виробів, з якими можна ознайомитися на https://mirok.com.ua/steklyannaya-posuda/. Чому з усіх виробів, представлених у магазинах, ми рекомендуємо звернути увагу саме на скляний посуд? Давайте розберемося з основними його перевагами.

Висока міцність матеріалу

Скло вважається дуже крихким. Однак насправді для посуду використовують більш міцний матеріал, який стійкий до появи подряпин, сколів та тріщин.

Звісно, для цього варто придивитися до більш якісної продукції. І перш ніж скляний посуд купити, ознайомитися з товщиною стінок, правилами догляду за виробом тощо. Окрім того, матеріал стійкий до:

Також матеріал дійсно простий у догляді. З нього легко відмиваються будь-які забруднення, ви можете використовувати для скла звичайні миючі засоби.

Привабливий зовнішній вигляд

Не варто забувати що сервірування столу – це ще й можливість зробити кожен прийом їжі більш естетичним і затишним.

Скло – матеріал, який відрізняється привабливим зовнішнім виглядом. Такий посуд виглядає ефектно і дійсно дорого. Ним можна сервірувати як обідні, так і святкові столи.

Широкий асортимент продукції

Настав час поговорити і про усі види товарів, представлені сьогодні в магазинах. Скляна посуда випускається у різних форматах. Це можуть бути:

З недоліків скла можна назвати хіба що вищу вартість виробів у порівнянні, наприклад з керамічними аналогами. Але й тут можна трохи заощадити, якщо придбати посуд скляний у наборі – склянки або келихи, що продаються у  комплекті, дозволяють заощадити 15-20%.

22.12.2023



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2023p. 
На головну сторінку