№1151 від 29.12.2023p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Повітряна ніжна випічка виходить тільки з якісного тіста. А щоб приготувати по-справжньому пишне тісто, потрібно додати в нього соду й оцет. Але не так, як заманеться, а в строго визначеному порядку.
Як показує практика, багато кулінарів припускаються однієї й тієї ж помилки. Вони беруть соду, заливають її оцтом і тільки потім відправляють цю суміш у тісто. Це абсолютно неефективний спосіб. Сода й оцет спрацюють набагато краще, якщо все зробити трохи інакше.
Візьміть молоко або воду: залежить від того, що вказано у вашому рецепті. Змішайте рідину з оцтом. Далі з’єднайте невелику кількість борошна з содою і всипте суміш, що вийшла, в раніше приготовлену рідину. Дочекайтеся появи бульбашок, а потім додайте інші інгредієнти.
На цьому все. Тісто готове. Результат вас приємно здивує: випічка буде неймовірно пишною та ніжною.
29.12.2023 |
Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2023p. На головну сторінку |