Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1152 від 12.01.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Цибулеве лушпиння годиться не тільки для фарбування яєць: ось що з нього роблять у ресторанах

Цибулеве лушпиння годиться не тільки для фарбування яєць: ось що з нього роблять у ресторанах

Більшість господинь зазвичай викидають лушпиння цибулі в смітник. Особливо, якщо до Великодня ще далеко. Однак ці залишки годяться не тільки як натуральний барвник.

Як пояснюють професійні кулінари часто використовують цибулеву оболонку як підсилювач смаку. Особливо коли йдеться про страви з білокачанної капусти або маринад для риби.

Треба взяти 100 мілілітрів рослинної олії, додати до неї подрібнене лушпиння від чотирьох цибулин, а також сіль і перець на свій смак. Все перемішати і додати у блюдо.

12.01.2024



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2024p. 
На головну сторінку