Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1153 від 19.01.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадне печиво з тріщинками

Шоколадне печиво з тріщинками

Яйце – 2 шт.; Цукор – 120 г; Борошно – 160 г; Розпушувач – 10 г; Какао – 40 г; Олія – 80 г; Сіль – щіпка; Цукрова пудра для обсипання.

Яйця з цукром та щіпкою солі збити до збільшення в об’ємі та густої маси. Додати олію і збити до однорідності. Борошно просіяти, змішати з какао та розпушувачем. Ввести в яєчну суміш. Готове тісто (воно буде м’яке) покласти в пакеті в холодильник на годину або в морозилку хвилин на 20. Там тісто стане твердішим і комфортнішим для подальшої роботи. З тіста, що відлежалося, скачати кульки розміром з волоський горіх. За бажанням кульки можна трохи приплющити (печиво буде більш пласке). Заготовки обваляти в цукровій пудрі, щоб вона щільно покрила, тісто просвічуватися не повинно. Чим товстіший шар пудри, тим ефектніші тріщини.

Майбутнє печиво на відстані (вони виростуть в два рази) викласти на деко, застелене пергаментом або на тефлоновий килимок.

Випікати за температури 180 градусів 20 хв, +/-, готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою.

19.01.2024



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2024p. 
На головну сторінку