Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1157 від 15.02.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Самса

Самса

Для тіста: борошно – 500-550 г; вода – 300 г; сіль – 1 ч.л.; масло вершкове – 200 г. Для начинки: фарш – 600 г.

Борошно, воду, сіль з’єднати, дуже добре вимісити. Залишити відпочивати на 1-2 години, потім розділити тісто на 5 рівних частин. Розкачати дуже тонко тісто, після відпочинку воно розкочується легко. Змазати кожну сторону розтопленим вершковим маслом і згорнути конвертом. Розкачати, змазати знову і знову згорнути конвертом. Залишити тісто в холодильнику на всю ніч. Тісто дістати з холодильника і розкачати в пласт десь 3-5 мм завтовшки. Розділити на квадратики. Викласти начинку, загорнути, змазати яйцем, зробити надріз ножем, посипати кунжутом. Випікати за 200 градусів 15-20 хвилин.
15.02.2024



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2024p. 
На головну сторінку