№1158 від 22.02.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Котлети вже давно не претендують на звання візитної картки святкового столу, але від того їх не стали готувати рідше.
Зберегти соки допоможе панірування, для якого частіше використовують сухарі. Є інші варіанти, не менш смачні й апетитні.
Що використовувати для панірування котлет?
Навіть якщо закінчилися панірувальні сухарі, їх можна зробити самостійно, просто висушивши білий хліб або батон у духовці, а потім пропустивши сухарі через м’ясорубку або подрібнивши іншим зручним способом.
Є складніші варіанти, багатоскладові.
Спробуйте обваляти биточки в суміші борошна, збитого яйця та сухарів середнього помелу. У цей кляр котлети занурюють перед тим, як відправити на сковороду.
Змішайте пшеничне борошно і картопляний крохмаль у співвідношенні 1:1. У цій суміші потрібно обваляти котлети перед смаженням.
Любителі оригінальних рецептів можуть використовувати замість борошна і сухого хліба насіння кунжуту або льону. Ось тільки на сковороді насіння може підгоріти, тому після легкого обсмажування котлети доводять до готовності в духовці.
І останнє, що може виручити господиню, – це манна крупа. Рецепт особливо сподобається тим, хто звик бачити на котлетах тонку й хрустку скоринку.
22.02.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2024p. На головну сторінку |