Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1158 від 22.02.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Часник, сіль та інші спеції, які краще розкривають смак кави

Часник, сіль та інші спеції, які краще розкривають смак кави

Кава смачна сама по собі, і багато хто не уявляє собі ранок без цього напою, що відносно бадьорить.

Її п’ють як у чистому вигляді, так і з додаванням молока або різних інгредієнтів.

Найчастіше як спеції додають корицю, гвоздику і кленовий сироп.

Існують інші, не менш корисні, але досить дивні добавки – ще більш дивним є той факт, що вони краще розкривають смак напою.

Які спеції можна додати до кави?

Чорний перець. Також можна додати гострий перець чилі, який покращує обмін речовин.

Кардамон. У цій добавці міститься досить багато корисних елементів.

Гвоздика. Прекрасне поєднання – добавка стимулює кровообіг і знижує артеріальний тиск.

Сіль. Надає напою легкого контрасту, який посилює аромат і смак. Краще брати очищену та дрібну сіль.

Часник. Досить покласти 2-3 пластинки. Смак вийде цікавим. Краще його доповнити медом.

22.02.2024



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2024p. 
На головну сторінку