Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №301 від 19.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Великий теніс

Рівняни – поза п’єдесталом

Триває сезон великого тенісу на грунтових кортах Національного університету “Острозька академія”

Минулого тижня завершився престижний турнір серії ITF “Ostrog Academy Cup”, а нещодавно в Острозі фінішувала тенісна першість України. На жаль, представники рівненської школи тенісу не вибороли жодної медалі чемпіонату.

На відміну від попередніх змагань, у національному чемпіонаті брало участь дещо менше спортсменів – шістдесят чотири тенісисти в основній сітці і двадцять сім – у кваліфікації.

В одиночному розряді серед чоловіків перемогу святкував львів’янин Юрій Бояринов, який у фіналі переграв представника столиці – Дмитра Мамедова. Третє місце посів Віктор Мужичук із Харкова.

У жінок найкраще виступила відома місцевим шанувальникам тенісу донеччанка Марія Малхасян. Друга підсумкова позиція дісталася Надії Колб із Євпаторії, бронза – у Тетяни Ковальської із Сімферополя.

У парному розряді серед чоловіків переміг дует у складі Олексія Одаж’ю (Севастополь) та Станіслава Поплавського (Київ), які здолали у битві за золото Сергія Забірка (Донецьк) та Владислава Добриднєва (Дніпропетровськ).

У жіночому протистоянні луганчанок Тетяни Ковальської та Аліни Вольман із киянками Марією Козаченко та Анастасією Кириловою перемогли тенісистки із найсхіднішої області України.

Третє місце дісталося дуету тенісисток із Одеси, Анастасії Корольовій і Марині Чумак.

Як розповів кореспонденту “РР” старший викладач кафедри фізичного виховання Національного університету “Острозька академія”, а також, директор спорткомплексу Валерій Ящук, це був не останній великий тенісний турнір на кортах Острога цього літа. Сезон продовжується. В останній тиждень липня (23-29 липня) спортивні шанувальники стануть свідками Восьмої літньої всеукраїнської універсіади серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. На змаганнях будуть представлені збірні областей України серед ВНЗ.

Згодом, на початку серпня (5-12 серпня) в Острозі пройде ще один турнір категорії “А” – Всеукраїнський тенісний тур серед юнаків та дівчат віком до вісімнадцяти років.

19.07.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 19.07.2007p. 
На головну сторінку