№1162 від 21.03.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 200 г вершків 35 %; 100 г молока жирного (від 4 %); 40 г цукру; 6 г желатину (220 блюм); 35 г води; 10 г ванільного цукру.
Молоко з’єднати з вершками, додати сюди цукор і поставити суміш на плиту, довести до кипіння, прокип’ятити кілька хвилин і зняти з вогню. Переконатися, що весь цукор розчинився, додати желатин, перемішати, розлити по ємностях і прибрати в холодильник.
Вишневе конфі:
100 г вишні;
30 г води;
30 г цукру;
5 г пектину (взяти приблизно 10 г цукру від загальної маси та змішати з пектином).
Вишню, воду та 20 г цукру довести до кипіння, всипати пектин із цукром та уварити кілька хвилин, охолодити. Викласти соус на панакоту, що вже застигла.
21.03.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2024p. На головну сторінку |