Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1162 від 21.03.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ванільна панакота з вишневим конфі

Ванільна панакота з вишневим конфі

На 4 порції: 200 г вершків 35 %; 100 г молока жирного (від 4 %); 40 г цукру; 6 г желатину (220 блюм); 35 г води; 10 г ванільного цукру.

Желатин залити водою, дати набухнути.

Молоко з’єднати з вершками, додати сюди цукор і поставити суміш на плиту, довести до кипіння, прокип’ятити кілька хвилин і зняти з вогню. Переконатися, що весь цукор розчинився, додати желатин, перемішати, розлити по ємностях і прибрати в холодильник.

Вишневе конфі:

100 г вишні;

30 г води;

30 г цукру;

5 г пектину (взяти приблизно 10 г цукру від загальної маси та змішати з пектином).

Вишню, воду та 20 г цукру довести до кипіння, всипати пектин із цукром та уварити кілька хвилин, охолодити. Викласти соус на панакоту, що вже застигла.

21.03.2024



Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2024p. 
На головну сторінку