№1164 від 04.04.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
2 банки (по 314мл) зелених оливок; 1 ст. подрібнених волоських горіхів; 4 зубчики тертого часнику; 2 ст.л. сушеної м’яти; 1/4 ст. увареного яблучного оцту; 1/4 ст. оливкової олії.
Поставте миску в холодильник для маринування мінімум на 2 години.
Для увареного оцту беремо яблучний оцет і цукор в рівних пропорціях, доводимо до кипіння і уварюємо приблизно хвилин 5 на вогні вище середнього, охолоджуємо. Такий оцет є замінником соусу бальзамік, його можна додавати до салатів, маринадів.
04.04.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2024p. На головну сторінку |