Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1166 від 18.04.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Хрумкі крильця з томатним соусом

Хрумкі крильця з томатним соусом

На 8-10 порцій: крильця – 1,5 кг; паприка мелена-1,5-2 ч.л.; часник сушений – щіпка; сіль, перець-за смаком; панірувальні сухарі – 100 г.

Крильця розрізати на 3 частини і самий кінчик прибрати, до решти додати сіль, спеції та сухарі, все дуже добре перемішати. Викласти на деко і запікати в духовці при 180°С хвилин 30 до золотистого кольору.

Для томатного соусу:

мед - 1 ст. л.;

кетчуп - 3 ст. л.;

соєвий соус - 2 ст. л.;

часник - 2 зубчики;

кінза або петрушка – за бажанням.

Все з’єднали, дали настоятися 30-40 хвилин.

18.04.2024



Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2024p. 
На головну сторінку