Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1167 від 26.04.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Чилбир – яйця по-турецьки

Чилбир – яйця по-турецьки

Йогурт турецький – 1 склянка; яйця – 2 шт; оливкова олія – 2 ст.л.; м’ята – за смаком; часник – 1 невеликий зубчик; паприка – 1 ч.л.; кайєнський перець – дрібка; сіль для соусу за смаком; піта або свіжий хліб.

Варимо яйця-пашот. На сковороді прогріваємо олію та додаємо обидва види перцю – червоний соус готовий.

На тарілку з холодним йогуртом, приправленим рубаною свіжою м’ятою і часником (можна не додавати, якщо йдете не роботу), викладаємо гарячі яйця-пашот, поливаємо зверху гострим червоним соусом і посипаємо листочками м’яти і дрібно нарізаною зеленню. Подаємо відразу.

26.04.2024



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2024p. 
На головну сторінку