№1167 від 26.04.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Йогурт турецький – 1 склянка; яйця – 2 шт; оливкова олія – 2 ст.л.; м’ята – за смаком; часник – 1 невеликий зубчик; паприка – 1 ч.л.; кайєнський перець – дрібка; сіль для соусу за смаком; піта або свіжий хліб.
На тарілку з холодним йогуртом, приправленим рубаною свіжою м’ятою і часником (можна не додавати, якщо йдете не роботу), викладаємо гарячі яйця-пашот, поливаємо зверху гострим червоним соусом і посипаємо листочками м’яти і дрібно нарізаною зеленню. Подаємо відразу.
26.04.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2024p. На головну сторінку |