|
№1167 від 26.04.2024p. |
| Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Переддень Великодня супроводжується традиційною випічкою пасок, яка здається багатьом господиням-початківцям складною і трудомісткою. Однак використання паперових форм для пасок може значно спростити цей процес і зробити його більш екологічним.
Екологічність. Паперові форми виготовлені з натуральної рослинної сировини, що робить їх екологічно безпечними та приємними для використання.
Економія часу. Не потрібно змащувати форми олією перед випічкою, що значно економить час і полегшує процес приготування.
Відсутність необхідності миття. Після випікання не потрібно витрачати час на миття форм, оскільки паперові форми просто викидаються.
Швидка випічка. Паски випікаються швидше у паперових формах завдяки рівномірному прогріву та відсутності необхідності змащування.
Ідеальне подання. Готові паски можна сміливо виймати з форм і подавати на стіл, не турбуючись про промокання або причеплення до стінок форми.
Тривале зберігання. Паперові форми забезпечують гарне збереження свіжості пасок завдяки використанню якісного пергаменту.
Як правильно пекти паски в паперових формах?
Заготівля тіста. Викладаємо тісто у паперові форми, заповнюючи приблизно третину обсягу. Покриваємо рушником та залишаємо для підйому тіста.
Початок випікання. Коли тісто займе близько двох третин форми, можна починати випікати паски в попередньо розігрітій духовці.
Температурний режим. Рекомендується встановити температуру не вище 180°С для запобігання пригоранню паперових форм.
Охолодження та подача. Паски слід виймати з форм тільки після повного охолодження. Однак багато господинь воліють залишити папір на пасках, що надає їм додаткового шарму. Папір можна зняти перед подачею на стіл або безпосередньо перед вживанням паски.
| 26.04.2024 |
|
Рівне-Ракурс №1167 від 26.04.2024p. На головну сторінку |