№1167 від 26.04.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Багато хто думає, що термічна обробка вбиває корисні речовини. Але це не зовсім так. Наприклад, хоч яблука і є дуже корисними для здоров’я фруктами й у свіжому вигляді, саме в запеченому вони надають на здоров’я колосальний ефект.
За багатьох захворювань ШКТ, таких як гастрит, пацієнтам призначають яблука тільки в запеченому вигляді. Вони не спричиняють бродіння в кишечнику, тому присутні в рекомендаціях під час годування маленьких дітей, у харчуванні в післяопераційний період, для усунення дисбактеріозу, для зниження рівня холестерину.
26.04.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2024p. На головну сторінку |