Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1174 від 14.06.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Плавлений сир

Плавлений сир

350 г сиру; 1 яйце; 60 г вершкового масла; 1/2 ч.л солі; 1/2 ч.л соди.

Змішуємо всі інгредієнти і пробиваємо блендером до однорідності. Варимо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи, маса спочатку може бути грудочками, але потім перетворитися на гладку желейну масу, на все затрачається не більше 3-5 хвилин. Викладаємо у ємність, де будемо зберігати і ставимо в холодильник, щоб охолонув і набув потрібної консистенції.
14.06.2024



Рівне-Ракурс №10 від 14.06.2024p. 
На головну сторінку