Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1178 від 12.07.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

М’ясний пиріг

М’ясний пиріг

Тісто: борошно –200 г; айран - 150 г; яйце - 1 шт; сіль, цукор за смаком; сода на кінчику ножа; олія - 1ст.л.; Начинка: фарш готовий –170г; цибуля ріпчаста –1 шт; спеції за смаком; сіль за смаком; оливкова олія – 1ст.л.

Соус:

вершки – 50мл;

яйце – 1 шт;

сир тертий – 50 г.

Замішуємо всі інгредієнти для тіста до однорідності, кладемо в пакет і в холодильник на 10-20 хвилин.

Як тільки тісто охололо, розкачуємо і в центр викладаємо фарш, защипуємо краї. Для соусу все змішати і вилити поверх фаршу, соусом змащуємо краї, їх, за бажанням, можна присипати кунжутом.

Випікаємо 20-25 хвилин при температурі 200°С. Смачно як в теплому, так і холодному вигляді.

12.07.2024



Рівне-Ракурс №10 від 12.07.2024p. 
На головну сторінку