Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1181 від 01.08.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Італійський пиріг з яблуками

Італійський пиріг з яблуками

На форму 22 см: 4 великих яблука; 150 г борошна; 10 г розпушувача; 80 г цукру; дрібка солі; дрібка кориці; 2 яйця кімнатної температури; 60 мл олії; 100 мл молока кімнатної температури. Для помадки: 60 г розтопленого вершкового масла; 60 г цукру; 1 яйце; ваніль/цедра лімона для ароматизації за бажанням; 40г мигдальних пластівців.

Змішати просіяне з розпушувачем борошно, цукор, сіль і корицю. Додати яйця, олію та молоко, перемішати все до однорідної маси. Почистити яблука, нарізати кубиками та додати до тіста, перемішати. Вилити тісто у форму застелену папером для випікання. Поставити у розігріту до 180 °С духовку на 40 хвилин.

Змішати вінчиком розтоплене вершкове масло з яйцем і цукром до однорідної маси.

Дістати пиріг з духовки, полити отриманим кремом і посипати мигдалем зверху. Поставити в розігріту духовку до 180 °С ще на 10 хвилин. Перевірити готовність шпажкою/зубочисткою.

01.08.2024



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2024p. 
На головну сторінку