№1182 від 08.08.2024p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Рослини будуть захищені від недуг, а плоди стануть більшими й смачнішими.
Виявляється, цей засіб може виступити в ролі і добрива, і «захисника» від шкідників і недуг.
Головне – правильно обробити крохмаль і використовувати одну важливу добавку.
Щотижнева обробка грядок отриманим складом зробить дуже високими шанси на отримання багатого врожаю будь-якої культури.
Що зробити з крохмалем?
На основі цього засобу треба приготувати клейстер.
У каструлю треба насипати одну столову ложку крохмалю (використовувати можна як картопляний, так і кукурудзяний).
Сипучий продукт треба залити потрібним об’ємом чистої рідини. Варити суміш потрібно доти, доки не вийде маса досить в’язкої консистенції.
Далі ємність треба прибрати з плити. Як тільки клейстер перестане бути гарячим, потрібно капнути в масу 5 мілілітрів йоду.
Після ретельного перемішування вийде засіб, який слід розбавити відром чистої води.
Як використовувати засіб?
Приготовану рідину треба перелити в пульверизатор або в пластикову пляшку з розпилювачем.
Далі треба обдати рослини краплями засобу. Процедуру бажано проводити щотижня.
Якщо дотримуватися всіх перерахованих вище рекомендацій, то культури демонструватимуть повноцінний ріст і розвиток, а також стійкість перед захворюваннями.
08.08.2024 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2024p. На головну сторінку |