Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1182 від 14.08.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

«Батальйону «Свобода» сьогодні дуже потрібна наша підтримка», – «Українська
команда» передала бійцям партію дронів

«Батальйону «Свобода» сьогодні дуже потрібна наша підтримка», – «Українська команда» передала бійцям партію дронів

Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення «Рубіж» Нацгвардії України

Батальйон сьогодні воює на Сіверському напрямку в дуже важких умовах. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди». «Батальйон «Свобода» сьогодні у неймовірно важких умовах відбиває атаки ворога біля Спірного, на Сіверському напрямку. Вони фактично у напівоточенні. Орки намагаються взяти їх у кільце. І нашим героям дуже потрібна наша підтримка», – сказав під час

передачі безпілотників керівник «Української команди» Артур Палатний. Він зазначив, що дрони – це те, що дійсно підсилить наших захисників і допоможе їм знищити більше ворогів на цьому напрямку.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» та Володимир Кличко передали одному з підрозділів Головного управління розвідки повнопривідний броньований автомобіль «Кобра» українського виробництва.

Це вже п’ятий такий позашляховик, переданий українським захисникам. Також «Українська команда» передала 24 механізованій бригаді імені Короля Данила партію літаків-камікадзе, ретранслятор та катапульту до них.

14.08.2024За повідомленням пресслужби волонтерського штабу «Українська команда»



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2024p. 
На головну сторінку