Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1183 від 15.08.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Корнуельський яблучний пиріг

Корнуельський яблучний пиріг

На форму діаметром 22см: 3 яйця; 220 г вершкового масла; 150 г цукру; ванільний цукор; 100 мл сметани; 250 г борошна; 10 г розпушувача; 4-5 великих яблука, краще кислих, твердих.

Духовку розігріти до 180°С. Підготувати форму – вистелити пергаментом. Білки відокремити від жовтків. Вершкове масло розтопити, всипати цукор звичайний і ванільний, змішати. Далі влити по черзі 3 жовтки, збиваючи без фанатизму після кожного. Додати сметану, збити до об’єднання. Борошно змішати з розпушувачем, просіяти, замісити густе тісто. Збити білки до міцної піни, порційно внести в тісто, після кожної порції акуратно перемішуючи лопаткою. Тісто перекласти у форму, розрівняти. Яблука очистити, нарізати шматочками. Втопити по колу. Чим більше яблук, тим смачніше, звичайно. Випікати до сухої зубочистки, приблизно хвилин 50-60.
15.08.2024



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2024p. 
На головну сторінку