Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1185 від 29.08.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадне морозиво

Шоколадне морозиво

4 жовтка великих яєць; 500 мл вершків 33%; 100 мл молока; 75 г цукрової пудри; 1/2 ч.л. ванільного цукру; 80 г гіркого шоколаду від 70%.

Жовтки з цукровою пудрою і ванільним цукром перетерти вінчиком добіла. Додати молоко, перемішати і поставити на середній або нижче середнього вогонь. Постійно помішуючи прогріти до загустіння, НЕ КИП’ЯТИТИ!

Шоколад розтопити (водяна ванна або імпульсами в мікрохвильовці), додати до яєчної маси, перемішати і пробити блендером. Вийде гладка маса. Охолодити, постійно помішуючи.

Збити холодні вершки. Додати до них шоколадну масу і перемішати дуже акуратно, щоб маса залишалася повітряною.

Перелити в контейнер, поставити в морозилку і через годину перемішати. За бажанням, можна присипати тертим шоколадом.

29.08.2024



Рівне-Ракурс №10 від 29.08.2024p. 
На головну сторінку